Alma Broekhuizen - IJsselmeervogels (1)

Businessclub in de spotlight: Alma Broekhuizen

Alma Broekhuizen is sinds 2010 een vertrouwd gezicht binnen de businessclub van IJsselmeervogels. Als gastvrouw draagt ze zorg voor een warm onthaal van onze sponsoren en bezoekers tijdens thuiswedstrijden. “Ik begon mijn tijd bij de club toen mijn kinderen hun eigen weg gingen en ik met mijn man mee naar het voetbal ging. Sindsdien is de club een tweede thuis geworden”, vertelt Alma.

Hoe ziet jouw wedstrijddag eruit?

Wedstrijddagen zijn voor Alma bijzonder druk en beginnen al dagen van tevoren. “Mensen vragen kaarten aan en ik bereid alles voor zodat op de wedstrijddag zelf alles op rolletjes loopt. Ik maak enveloppen klaar op naam die beneden bij de ingang worden afgehaald, waar ik sta.” Naast deze logistieke taken, zorgt Alma ook voor een persoonlijk tintje door bloemen en een teamfoto klaar te leggen voor de sponsoren. “Hoewel mijn officiële taken dan zijn afgerond, houd ik graag alles nog een beetje in de gaten om te zorgen dat iedereen zich welkom voelt.”

Wat is je drijfveer in jouw rol bij IJsselmeervogels?

Als gastvrouw is ze betrokken bij verschillende activiteiten zoals de ladiesnight en andere leuke evenementen voor sponsoren. De drijfveren van Alma zijn duidelijk: “De gezelligheid en de dankbaarheid van mensen wanneer je iets voor ze hebt geregeld, geven mij veel voldoening.”

Ik begon mijn tijd bij de club toen mijn kinderen hun eigen weg gingen en ik met mijn man mee naar het voetbal ging. Sindsdien is de club een tweede thuis geworden.

Speciale herinneringen en toekomst van IJsselmeervogels

Een van de meest bijzondere herinneringen van Alma aan IJsselmeervogels zijn de momenten van saamhorigheid. “De gezelligheid met elkaar aan de keukentafel tijdens het regelen van een echte derby is iets wat ik nooit zal vergeten.” Op de vraag hoe ze de toekomst van IJsselmeervogels voorziet, is Alma optimistisch. “Ik zie een bloeiende toekomst voor de club, waarin we hopelijk zo snel mogelijk zullen promoveren naar de tweede divisie.”

En wie ben je buiten de club?

Naast haar rol bij IJsselmeervogels is Alma mede-eigenaar van Broekhuizen-schoenen, waar ze verantwoordelijk is voor de personeelsplanning van vier filialen. Ook is ze een trotse oma van vijf kleinkinderen. “Het is altijd gezellig wanneer ze langs komen.”

Slotoproep

“De club betekent veel voor mij en ik hoop dat ik nog lang deel mag uitmaken van deze geweldige club. Iedereen die interesse heeft in sponsoring of gewoon eens een wedstrijd wil bijwonen, nodig ik van harte uit om contact op te nemen. Samen maken we er iets moois van!”

Tags: