Carrière nieuwe Goudsponsor en Man of the Match sponsor!

Carrière is de nieuwe Goudsponsor van IJsselmeervogels. Afgelopen zaterdag werd de handtekening onder het sponsorcontract gezet. Naast Goudsponsor zijn ze ook Man of the Match sponsor!

Met een landelijk vestigingennetwerk in Nederland en vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije is Carrière een van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies in transport, logistiek, productie en techniek zetten ze zich dagelijks in voor flexkrachten en opdrachtgevers. 

“We helpen flexkrachten bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling en ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zetten we graag een stap extra die het verschil maakt.”

“Goed werk! Dat is onze belofte. Voor zowel onze flexkrachten en opdrachtgevers, als voor onze franchiseondernemers en medewerkers.” Het succes van Carrière hangt één op één samen met hun succes.

We zijn trots dat Carrière zich aan IJsselmeervogels heeft verbonden! We kijken uit naar de samenwerking.