Het Business Class event bij IJsselmeervogels

Business Class event IJsselmeervogels

Het Business Class event bij IJsselmeervogels

Business Class Event

16
NOV
2023
Salentein Lounge

Donderdag 16 november is het zover… Het Business Class evenement!

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor deze inspirerende avond vol zakelijke kansen en networking. Dit evenement zal plaatsvinden in de Salentein Lounge van IJsselmeervogels en belooft een fantastische avond te worden!

We geven je graag alvast wat meer informatie

Tijdens ‘Business Class’ krijg je de kans om nieuwe inzichten te verkrijgen van succesvolle ondernemers en om nieuwe investeringsmogelijkheden te ontdekken. Onze gasten zullen hun kennis en ervaring delen en concrete tips geven om zakelijk succesvoller te zijn. De presentator voor deze avond is niemand minder dan Vincent Schildkamp, bekend als voetbalcommentator en sportverslaggever bij ESPN.

De volgende ondernemers zullen aanwezig zijn om hun verhaal te delen:

Bovendien krijg je de kans om te netwerken met andere ondernemers die tevens op zoek zijn naar nieuwe kansen en connecties. Het wordt een avond vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden.

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen we tijdens het evenement een heerlijke wijnproeverij organiseren, verzorgd door Slijterij Henk Peter. Geniet van een selectie voortreffelijke wijnen terwijl je in gesprek gaat met de aanwezige ondernemers en onze gasten.

Mis deze kans niet om je zakelijke netwerk uit te breiden, waardevolle inzichten te verkrijgen en nieuwe investeringsmogelijkheden te ontdekken. Zet de datum in je agenda en meld je aan voor Business Class!

Evenement details

Datum: donderdag 16 november
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: VV IJsselmeervogels – De Salentein Lounge (Westdijk 14, Bunschoten-Spakenburg)

Mogen wij jou 16 november ontvangen in onze Salentein Lounge? Tot dan!

Bij vragen kun je contact opnemen met Philip de Graaf: philipdegraaf@ijsselmeervogels.nl

Meer informatie over het event

Poster Business Class programma VVIJV 4 (1)