FishPartners verlengt hoofdsponsorschap

FishPartners, de internationale groothandel in vis en visproducten met het hoofdkantoor in Spakenburg, is ook de komende vijf seizoenen de trotse hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Het huidige contract, dat stamt uit 2014, is opengebroken en verlengd tot en met seizoen 2022- 2023!

De samenwerking tussen hoofdsponsor en vereniging is beide partijen de afgelopen jaren uitstekend bevallen, waardoor er een gezonde voedingsbodem was voor gesprekken over verlenging. Van oudsher zijn er warme banden tussen de lokale visverwerkingsindustrie en onze vereniging. IJsselmeervogels is daarom trots dat dit prachtige bedrijf met een stevige lokale aanwezigheid zich voor langere tijd wil binden aan onze vereniging en hoopt zo verder te kunnen bouwen aan een gezonde vereniging met sportieve successen.

De verlenging betekent ook een uitbreiding van de zichtbaarheid van onze hoofdsponsor op het sportpark. Zo komt er bordreclame op de bijvelden en zal de naam nadrukkelijk vermeld worden rond de hoofdingang van ons sportpark: op het kassagebouw, bij het wedstrijdsecretariaat en bij de ingang van onze vernieuwde kantine. Daarnaast zal niet alleen het eerste herenteam de naam FishPartners op het shirt dragen, met ingang van dit seizoen geldt dat ook voor het eerste damesteam.

Zaterdag 3 november, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys is de deal beklonken tussen de directie van FishPartners en een delegatie van IJsselmeervogels, bestaande uit leden van het bestuur en de sponsorcommissie.

Tags: