Platinasponsorschap IJsselmeervogels

IJsselmeervogels introduceert het Platinasponsorschap!

IJsselmeervogels heeft onlangs een nieuwe sponsormogelijkheid geïntroduceerd: het Platinasponsorschap. Saled is de eerste Platinasponsor van IJsselmeervogels en heeft recent een 7-jarig contract getekend. Door het Platinasponsorschap kan IJsselmeervogels haar sponsoren meer waarde bieden en de club verder ontwikkelen. In dit artikel leggen we graag uit wat het sponsoren inhoudt en welke waarde het sponsorschap biedt.

Wat houdt het Platinasponsorschap in?

Het Platinasponsorschap is een combinatie van het Diamantsponsorschap en de nieuwe LED-boarding opties. Het Platinasponsorschap biedt naamsbekendheid door traditionele boarding op de velden 2, 3 en 4, terwijl de LED-boarding rond het veld en het nieuwe LED-scorebord extra mogelijkheden bieden voor sponsoring.

Als bedrijf ontmoeten wij veel nieuwe relaties in de businesslounge van IJsselmeervogels. Erg fijn!

Stef de Graaf, SALED

Vanwaar de nieuwe mogelijkheid?

Onlangs is de LED-boarding rond het hoofdveld vervangen, maar binnenkort krijgt IJsselmeervogels een nieuw LED-scorebord. Dit scorebord is 6 bij 4 meter en biedt ook mogelijkheden voor LED-reclame. Door deze nieuwe mogelijkheden kunnen wij meer waarde bieden aan sponsoren.

Saled eerste Platinasponsor van VVIJV

Tijdens de zoektocht naar verduurzaming van de LED-boarding kwam Saled als meest aantrekkelijke optie naar voren, vanwege hun concurrerende prijs. Saled is al geruime tijd Diamantsponsor van IJsselmeervogels en was ook geïnteresseerd in een upgrade van hun sponsorpakket. Vanuit deze positie is de deal tussen beide partijen tot stand gekomen. Met het tekenen van een 7-jarig contract als Platinasponsor bij IJsselmeervogels zijn we trots op deze unieke samenwerking en blij met de verduurzaming van onze mooie club!

Concrete voordelen t.o.v. Diamantsponsorschap

Het Platinasponsorschap biedt concrete voordelen ten opzichte van het Diamantsponsorschap, zoals vermelding op de LED-boarding tijdens thuiswedstrijden over 210 meter op de zijdes van het hoofdveld, LED-reclame op het scorebord van het hoofdveld, ruimte voor een bord/doek met een afmeting van 6 meter op de velden 2, 3 en 4, en alle faciliteiten die een Diamantsponsor geniet.

Het Platinasponsorschap biedt dus meer waarde voor sponsoren en biedt IJsselmeervogels extra middelen om te investeren in de club. Het is een goede stap voorwaarts voor de club en zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van IJsselmeervogels.

Benieuwd naar alle opties van het Platinasponsorschap of wil je meer informatie, bekijk dan de volgende pagina of neem contact op met onze sponsorcommissie. 

ijs_bestuur_demo

Welkom bij IJsselmeervogels

Hi! Ik ben Frank van den Bos, voorzitter van de sponsorcommissie. Gaaf dat je interesse hebt in een samenwerking met onze club. Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Tags: