Sponsornieuws KVA Beveiliging png

KVA Beveiliging is de nieuwe sponsor van IJsselmeervogels!

Mooi sponsornieuws! KVA Beveiliging is de nieuwe sponsor van IJsselmeervogels. Afgelopen zaterdag zette Kevin van As zijn handtekening onder het sponsorcontract.

KVA Beveiliging werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf of huis op een professionele manier uit. “Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste”, aldus Kevin van As.

KVA staat voor de puurste vorm van beveiliging en dienstverlening in ons regiogebied. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan zij paraat. KVA is centraal gelegen in Bunschoten-Spakenburg en heeft een werkgebied van maximaal 20 kilometer omtrek. Hierdoor hebben zij zeer korte aanrijtijden en is snelle alarmopvolging altijd mogelijk.

“We zijn het beveiligingsbedrijf met de snelste opvolging in de regio!”

“Bij ons staat open communicatie, flexibiliteit en focus voorop, waarbij we altijd werken met een vast aanspreekpunt. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid op sociaal, economisch en ecologisch niveau”, vertelt Kevin van As.

We zijn trots dat KVA Beveiliging zich aan IJsselmeervogels heeft verbonden! We kijken uit naar de samenwerking.