Mooi sponsornieuws!

Mooi nieuws uit het sponsorhome! Visspeciaalzaak Koelewijn, Kooloos Zon en Huis en wouterdegroeneboer.nl hebben hun handtekening gezet onder een (nieuw) sponsorcontract.

Visspeciaalzaak Koelewijn

Visspeciaalzaak Koelewijn uit Wezep, al jaren sponsor van de plaatselijke WHC, heeft de stap gezet om nu ook sponsor te worden bij IJsselmeervogels.

Eigenaar van de zaak is Dick Koelewijn. Eén van zijn kinderen, Derek Koelewijn, is jarenlang meelevend/fanatiek supporter en vaste tribuneklant bij de club. Dick Koelewijn was tot voor kort iedere zaterdag nog aan het werk en daardoor alleen bij avondwedstrijden van de partij.

Nu zijn kinderen steeds meer de zaak ‘draaien’ heeft Dick wat meer tijd op zaterdag.Een mooie aangelegenheid nu de stap te zetten tot sponsoring.

De zaak is van oudsher gevestigd in Wezep en daar een begrip tot in de wijde omgeving.

Op de foto Derek Koelewijn, Sanne van den Bos-Koelewijn en Dick Koelewijn zelf. De foto is gemaakt door Margriet Scholtens-Koelewijn, de andere eigenaar van de zaak.

Kooloos Zon en Huis

Kooloos Zon en Huis verlengd wederom diverse sponsorcontracten! Via diverse uitingen op en rond het sportpark is Bronssponsor Kooloos Zon en Huis al jaren zichtbaar. 

“Zo hebben we de overkapping bij het clubhuis gesponsord in het verleden, hebben we twee rolluiken geplaatst in de kantine en bij de visbakkraam met een fantastische historische print er op; eentje van het voetbalveld wat destijds nog bij de Weikamp lag en op het andere rolluik staat de intocht van de kampioensbotter in een volgepakte haven. Maar hebben we ook de zonwering en de rolluiken bij de fanshop aangebracht”, Christiaan Kooloos. 

Daarnaast is Kooloos Zon en Huis al jaren te zien met reclame langs het veld en in het sponsorhome. En binnenkort zijn ze op de ledboarding te spotten! 

Oftewel; Kooloos is inmiddels diep verweven met de club!

WouterdeGROENEboer.nl

Wouter de Boer zette onder toeziend oog van voorzitter Frank van den Bos zijn handtekening onder een Zilver contract. WouterdeGROENEboer.nl is de onlineomgeving van een klein familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar de mooiste kerstbomen met plezier verkoopt in Nederland.

“Wij houden ons bezig met de verkoop van kwaliteitskerstbomen aan zowel particuliere als zakelijke afnemers. Vanaf 2021 zijn wij begonnen met het online verkopen van onze mooie kwaliteitskerstbomen. De gekozen kerstboom wordt dan ook contactloos thuis op of kantoor bezorgd”, Wouter de Boer.

Bij deze willen we Visspeciaalzaak Koelewijn, Kooloos Zon en Huis en wouterdegroeneboer.nl bedanken voor het vertrouwen en we kijken uit naar de samenwerking!