Premium Sports Travel nieuwe sponsor IJsselmeervogels!

Premium Sports Travel is de nieuwe Vriendsponsor van IJsselmeervogels. Afgelopen zaterdag werd de handtekening door Martijn Stroet onder het sponsorcontract gezet.

Premium Sports Travel organiseert compleet verzorgde reizen en hospitality-events naar sportwedstrijden in het binnen- en buitenland. Mike Tol, Charelle Oudeman en Martijn Stroet, oprichters van Premium Sports Travel, hebben jarenlange ervaring in de wereld van het betaald voetbal. 

Zo is Martijn 7 jaar als accountmanager actief geweest bij AZ en heeft hij onlangs 2 jaar samengewerkt met Mike Tol bij FC Volendam. Mike was hier commercieel manager en Martijn verantwoordelijk voor de businessclub events. Charelle versterkt het team met haar jarenlange ervaring in de reiswereld, gericht op sport en events. Zo heeft zij meerdere jaren de businessclub reizen voor AZ, FC Heerenveen, FC Utrecht en FC Volendam georganiseerd. “Ook voor andere (sport) reizen en events denken wij graag met de opdrachtgever mee, niets is ons te gek.”

“Na enthousiaste verhalen en een rondleiding van Philip was het voor ons duidelijk dat wij met Premium Sports Travel graag een bijdrage leveren om mooie (sport)reizen voor de businessclub te organiseren”, aldus Martijn Stroet. 

Charelle vult aan, “Je ziet bij de topclubs van de 2e divisie grote businessclubs waar ze in de Eredivisie soms wel jaloers op zijn. Vooral het ‘wij-gevoel’, met elkaar voor de club, spreekt ons erg aan.”

We zijn trots dat Premium Sports Travel zich aan IJsselmeervogels heeft verbonden en kijken uit naar al het moois in de toekomst!