Sedico VVIJV

Sedico verbindt zich als bronssponsor aan IJsselmeervogels en wordt energiepartner!

Met trots kondigen we aan dat Sedico sinds afgelopen zaterdag officieel bronssponsor is geworden van IJsselmeervogels. Naast het bronssponsorschap zal Sedico ook IJsselmeervogels ondersteunen op het gebied van energiezaken. Het sponsorcontract werd ondertekend door David Spetter en Cees de Groot.

In 1992 is Sedico opgericht. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is Sedico dé specialist op het gebied van lokale heffingen, energie, afval, (ver)huur en servicekosten. “Wij controleren, verwerken en beheren uw locatie-gebonden administratie, waarmee u aanzienlijke kostenbesparingen realiseert. Op een pragmatische en efficiënte wijze controleren, analyseren en verwerken wij al uw locatiegebonden kosten. Wij bieden een totaaloplossing op maat zodat uzich op uw kernactiviteiten kunt blijven richten”, aldus David Spetter. 

Sedico wordt energiepartner van IJsselmeervogels en zal ondersteunen bij alle energiezaken, inclusief inkoop. We zijn verheugd over de samenwerking en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Sedico!