Sponsornieuws van Twillert IJVV

Slagerij van Twillert verlengt het sponsorschap bij IJsselmeervogels!

Mooi sponsornieuws! Want Slagerij van Twillert verlengt het sponsorschap bij IJsselmeervogels. Afgelopen zaterdag zaten de verschillende generaties van Slagerij van Twillert aan tafel bij IJsselmeervogels, voor het ondertekenen van het sponsorcontract.

Slagerij van Twillert is een hecht familiebedrijf dat al generaties lang bestaat. Al die jaren staan zij op verschillende markten in het midden van ons land. Met een team van 12 mensen streven zij er elke dag weer naar om de beste kwaliteit en service te leveren. Het brede assortiment wordt elke dag vers klaargemaakt, waardoor klanten kunnen genieten van de meest smaakvolle producten.

“Al jarenlang hebben wij een voorliefde voor vlees van luxe vee. Al ons vlees is voorzien van het Beef- of PorkBest keurmerk. Deze merken garanderen eerlijk vlees van Hollandse boerderij. Vlees dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet en u een volle smaak belooft”, aldus de familie van Twillert. 

Als IJsselmeervogels zijn we zeer dankbaar voor de steun van Slagerij van Twillert en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking.