Nieuwe en verlengde sponsoren!

Een fijne seizoensstart!

Naast de eerste 3 punten van het seizoen was er meer goed nieuws vanuit de Salentein Lounge: een nieuwe zilversponsor en verlengingen van twee lang bestaande sponsoren!

Muijs Seafood

Muijs Seafood is een snelgroeiende, dynamische visgroothandel gevestigd in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. “Wij zijn een familiebedrijf waarin persoonlijk contact, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan”. De gebroeders Theo en Wim Muijs zetten afgelopen zaterdag beiden hun handtekening onder zilver sponsorcontract.

Jos ten Berg B.V.

Jos ten Berg B.V. is méér dan alleen een groothandel voor hoogwaardige kwaliteit tafel- & (groot)keukenartikelen voor de professionele gebruiker, omdat het daar waar mogelijk zelf artikelen ontwerpt en onder eigen regie laat produceren. Dit resulteert in hoogwaardige kwaliteitsproducten voor concurrerende prijzen. Jos ten Berg B.V. is al lange tijd sponsor van IJsselmeervogels en zaterdag verlengde Mark ten Berg de samenwerking met een handtekening onder een brons sponsorcontract.

De Graaf Interieur

Op 1 juli 2022 verlengde er nog sponsor haar sponsorcontract. De Graaf Interieur Spakenburg is een lang bestaande sponsor van de club en afgelopen zaterdag zette Nicolai de Graaf onder een nieuw brons sponsorcontract.

Bij deze willen we Muijs Seafood, Jos ten Berg B.V. en De Graaf Interieur bedanken voor het vertrouwen en we kijken uit naar de samenwerking!