Unit 14 upgrade naar goudsponsor

Vorige week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde sponsorovereenkomst tussen Unit 14 en IJsselmeervogels. Hiermee is Unit 14 nu een trotse Goudsponsor van IJsselmeervogels geworden.

Zowel Unit 14 als IJsselmeervogels zijn zeer content over de samenwerking. “Unit 14 verzorgt al jaren surveillance en alarmopvolging voor ons. Onlangs hebben we de praktische samenwerking verder uitgebreid. We zijn erg blij met wijze waarop Unit 14 hieraan uitvoering geeft. Ook kunnen we bij bijzondere evenement altijd een beroep doen op Unit 14 om onze eigen stewardorganisatie te versterken”, aldus IJsselmeervogels secretaris Theo Muijs.

Unit 14 is een van oorsprong Spakenburgs bedrijf en al sinds 2001 actief als onafhankelijke beveiligingsorganisatie in de regio Eemland met als kernactiviteiten: mobiele surveillance en object- en zorgbeveiliging. Veel bedrijven, maar ook particulieren in Midden-Nederland behoren tot de klantenkring. Enige jaren geleden is Unit 14 van eigenaar gewisseld en sinds die tijd ook gevestigd in Hilversum.