Heijvis Visverwerking blijft officieel hoofdsponsor van IJsselmeervogels O-21!

Heijvis Visverwerking, een lang gekoesterde sponsor van onze club, heeft afgelopen zaterdag officieel het hoofdsponsorcontract van IJsselmeervogels O-21 verlengd. Het sponsorcontract werd ondertekend door Peter Heijnen. We zijn enorm trots op deze verlenging van onze samenwerking!

Heijvis Visverwerking, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in de verwerking van vis, met name het handmatig fileren van rondvis en platvis. Het bedrijf werkt voor een groot aantal zeevisgroothandels in Spakenburg en Urk en biedt ondersteuning op locatie, vooral op drukke dagen. Heijvis heeft een platform opgezet om flexwerkers, zzp’ers en werkgevers in de visindustrie met elkaar te verbinden, gericht op het vullen van vacatures en het aanpakken vergrijzing in de sector.

Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder verloning, flexwerk en zzp-opdrachten, en streeft ernaar om kennis en ervaring in de visindustrie door te geven aan nieuwe generaties. Hiermee hoopt Heijvis de visindustrie toekomstbesteding te maken. Het team bestaat uit ervaren visfileerders en vismedewerkers die werken volgens de HACCP-normen en zich richten op het behoud van de natuurlijke textuur en aroma van de vis.

Heijvis onderscheidt zich door het aanbieden van gedetacheerde fileerders aan visgroothandels en heeft een sterke focus op de ontwikkeling van vakmanschap, zoals de speciale techniek voor het fileren van zalm​​​​. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar talent in de visbranche en biedt mogelijkheden voor zowel werkzoekenden als werkgevers om met elkaar in contact te komen​​.

We zijn enorm trots op deze verlenging in onze samenwerking!