Sponsoren voor sponsoren

Sponsoren voor sponsoren

De businessclub van IJsselmeervogels is dé ontmoetingsplek voor ruim 300 ondernemers die haar naamsbekendheid en netwerk willen vergroten. De Salentein lounge is hier rondom de wedstrijden van ons vlaggenschip een uitstekende locatie voor. Daarnaast organiseren we vanuit IJsselmeervogels Business meerdere evenementen per jaar, zoals de Salentein avond en de immens populaire Veilingavond en wordt u als sponsor vermeld op onze business website, eventueel op de (led) boarding en in de stijlvolle presentatiegids.

In het kader van ‘sponsoren voor sponsoren’ gaan we hier vanaf heden een extra mogelijkheid aan toevoegen, die beschikbaar wordt voor alle sponsoren van IJsselmeervogels. We bieden u namelijk de mogelijkheid om een unieke actie, aanbieding of event te promoten via de business kanalen van IJsselmeervogels.

Uw unieke actie, aanbieding of evenement wordt gepromoot via:

  • Een artikel op de business website 
  • Een professionele post op de LinkedIn pagina (+1.000 volgers) van IJsselmeervogels
  • Een aparte nieuwsbrief volledig gericht op uw actie, aanbieding of evenement, die wordt verstuurd naar het gehele sponsorbestand van IJsselmeervogels
Sponsoren voor sponsoren - VVIJV

Hoe maak ik gebruik van deze unieke mogelijkheid?

Via het onderstaande formulier kunt u uw actie, aanbieding of event indienen. Om uw actie op een zo goed mogelijk manier te promoten vragen we u dit format te downloaden, compleet in te vullen en te uploaden via het onderstaande formulier:

Spelregels

  • De actie moet relevant zijn voor een groot deel van het sponsorbestand van IJsselmeervogels
  • Als sponsor kun je per seizoen één actie, aanbieding of event indienen
  • Voor het indienen is het vereist om het format volledig in te vullen
  • Goud, Diamant & Platina sponsoren 2 acties, aanbiedingen of events per seizoen
  • IJsselmeervogels behoudt zich te allen tijde het recht voor om elke ingediende actie te beoordelen en te beslissen of deze in aanmerking komt.

Formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Eerdere Sponsoren voor Sponsoren acties