Sponsortrip Madrid - IJsselmeervogels

De eerste buitenlandse businessclub trip van IJsselmeervogels

16 maart was het zover: de allereerste buitenlandse businessclub trip van IJsselmeervogels! Een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden. Zaterdagochtend verzamelden maar liefst 38 sponsoren zich al om 4.30 uur in het sponsorhome voor een bakkie met een koek, om daarna gezamenlijk per bus naar Schiphol te vertrekken. Het avontuur kon beginnen!

Eerste dag genieten

Na een vlotte vlucht kwamen we aan in ons prachtige hotel, waar een hartelijke ontvangst met welkomstdrankje op ons wachtte. Snel werden de koffers op de kamer gezet, waarna iedereen de stad indook voor een verkenningstocht en een hapje en drankje, alvorens we ons om 14.15 uur verzamelden voor een georganiseerde fietstour langs de bezienswaardigheden van de stad met een gids. Het was een unieke manier om de cultuur en geschiedenis op te snuiven en tegelijkertijd de benen te strekken.

Na de fietstour kwamen we samen op een terras. Het samenzijn in de ontspannen sfeer was een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Terug in het hotel hadden we even tijd om te relaxen, waarna we ons verzamelden in de lobby om naar het restaurant te wandelen voor een heerlijk diner. Een groep sponsoren sloot de avond af op het dakterras van het hotel, genietend van het uitzicht onder het genot van een drankje.

Hoogtepunt van de trip

De volgende dag begon met een uitgebreid en heerlijk ontbijt, waarna iedereen vrij was om te doen wat hij wilde tot 18.45 uur. Sommigen bezochten het stadion van Real Madrid voor een rondleiding, anderen gingen winkelen of genoten op een terras, en weer een andere groep maakte een tour met de tuktuk naar het paleis.

Het hoogtepunt van de trip was ongetwijfeld de avond waarop we de wedstrijd Atlético Madrid-Barcelona in het Estadio Metropolitano bijwoonden. Een ware belevenis in zo’n indrukwekkend stadion! Als kers op de taart had Premium Sports Travel een exclusief Fan-moment georganiseerd waarbij we in kleine groepjes een foto mochten maken in het doel, op de middenstip en in de dug-out – een ervaring om nooit te vergeten.

Na nog een top ontbijt op de laatste dag, was het tijd om afscheid te nemen van deze onvergetelijke trip en richting huis te vliegen. Rond 18.00 uur waren we terug bij het sponsorhome, vol met nieuwe herinneringen en ervaringen rijker.

Het was een fantastisch mooi weekend, uitstekend georganiseerd en doorgebracht met mooie mensen. We kijken nu al uit naar de volgende Businessclub trip!

Bekijk de aftermovie

Wil jij ook profiteren van het zakelijke netwerk van IJsselmeervogels en meegaan op de eerstvolgende businessclub trip? Bekijk dan alle sponsormogelijkheden en neem contact met ons op. Zien we je snel?