Detron sponsor IJsselmeervogels

Detron is Brons- en LED-sponsor van IJsselmeervogels!

Detron, voorheen bekend als Van Delen Telecom, heeft zich onlangs als Brons- en LED-sponsor verbonden aan IJsselmeervogels. Harm van Milligen, vertegenwoordiger van Detron, heeft het sponsorcontract officieel ondertekend in de Salentein Lounge.

Detron, een bedrijf gespecialiseerd in ICT, biedt de Digital Workspace aan. Dit is een flexibele oplossing voor effectieve samenwerking en communicatie, aangepast aan de behoeften en werkstijl van de gebruiker. Of het nu gaat om zorgprofessionals of monteurs, Detron biedt gepersonaliseerde ICT-oplossingen die productiviteit en samenwerken bevorderen. Hun platform ondersteunt diverse applicaties, afhankelijk van de branche en werkwijze, en biedt een high-performance platform voor applicatiehosting.

Beveiliging is een integraal onderdeel van de Digital Workspace, met een ‘secure by design’ benadering. Unified Communications binnen Detron integreert alle communicatiekanalen in één platform, wat naadloos aansluit bij hun Digital Workspace. Dit maakt werken tijd- en plaatsonafhankelijk, wat een digitale transformatie van werkomgevingen ondersteunt.

Detron heeft een volledig beheerde cloud omgeving voor de Digital Workspace, waarin applicaties draaien, data veilig wordt opgeslagen en 24/7 toegankelijk is. Deze omgeving kan ook worden gebruikt voor het online beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties en andere digitale diensten.

Ze nemen hierbij kwaliteit, milieu en veiligheid erg serieus. Zo laten ze hun ISO-certificeringen en assurance rapporten jaarlijks onafhankelijk toetsen als extra kwaliteitsgarantie.

We zijn enorm trots op deze verlenging in onze samenwerking!