Heineken verlengt en nieuwe Bronsspornsoren

Na de thuiswedstrijd tegen Jong Volendam (0-1) kwam er heugelijk nieuws uit de Salentein Lounge. Heineken en IJsselmeervogels verlengde de samenwerking met vijf jaar en twee nieuwe Bronssponsoren: Beauty by Dorry en Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen.

Heineken

Ook de komende 5 jaar groene flessen met gouden vloeistof aan de rooie zijde van de Westmaat. Heineken en IJsselmeervogels verlengen voor minimaal 5 jaar het contract.

Heineken is sinds 2018 bierleverancier van de club. We zijn trots op de samenwerking met Heineken en we kijken uit naar de toekomst! 

Beauty by Dorry

Dorry Peek van Beauty by Dorry wordt Bronssponsor van IJsselmeervogels en daar zijn we blij mee! Al ruim 35 jaar geleden startte Dorry met het verkopen van cosmetica onder de naam ‘Beauty by Dorry’. 

Ze is onder andere sponsor geworden vanwege de vriendschap tussen de familie Peek en nieuwe voorzitter Ruud van Diermen. De man van Dorry (Rob Peek) kocht ooit op een veiling het kavel “mee op de botter de haven in bij een kampioenschap van IJsselmeervogels”. Een jaar later werden ze kampioen en stond hij voorop de boot. 

De relatie met IJsselmeervogels is er altijd al geweest en we zijn blij dat het nu tot een samenwerking is gekomen!

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen

Peter van de Mheen van Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen wordt Bronssponsor van IJsselmeervogels en ook daar zijn we blij mee! 

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen is dé expert in veilige elektrotechnische installaties voor woningen en bedrijfspanden en staat garant voor jarenlang gemak en comfort van een betrouwbare installatie.

Bij deze willen we Heineken, Beauty by Dorry en Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen bedanken voor het vertrouwen en we kijken uit naar de samenwerking!