Sponsornieuws Hoolwerf Heiwerken

Hoolwerf Heiwerken naast Bronssponsor nu ook Ledsponsor van IJsselmeervogels

Hoolwerf Heiwerken, al lange tijd een gewaardeerde Bronssponsor van onze club, heeft sinds afgelopen zaterdag de sponsoring uitgebreid met het Ledsponsorschap. Albert Hoolwerf heeft het nieuwe sponsorcontract ondertekend.

Hoolwerf Heiwerken is gespecialiseerd in trillingsvrije funderingssystemen. Ze helpen aannemers met het realiseren van een stevige fundering. Zo’n stevige basis gaat niet alleen om het opleveren van een kwalitatief eindresultaat, maar verloopt ook door middel van een goed werkproces. Dankzij voortdurende innovaties met nieuwe machines en technieken leveren ze uitstekende dienstverlening. Zelfs de meest uitdagende projecten worden uitgevoerd zonder geluidsoverlast of trillingsschade voor de omwonenden.

Voor Hoolwerf Heiwerken is geen klus te groot of te klein. Ze voeren de werkzaamheden uit in zowel kleine ruimtes, alsmede open vlakten door heel Nederland. En altijd volgens het principe: “gaat niet, bestaat niet!”.

Benieuwd naar de manier waarop ze jou kunnen helpen? Kom gerust eens langs voor een goede kop koffie aan de Eemdijk 32 in Eemdijk!