Sponsor VVIJV: Koelewijn Metselwerken

Koelewijn Metselwerken naast Bronssponsor nu ook Autoreclamesponsor van IJsselmeervogels!

Koelewijn Metselwerken is al langere tijd een trouwe Bronssponsor van onze club, maar sinds afgelopen zaterdag zijn ze officieel Autoreclamesponsor geworden! Het sponsorcontract werd ondertekend door Marielle en Boudewijn Koelewijn. We zijn enorm blij met deze uitbreiding in onze samenwerking!

Koelewijn Metselwerken, opgericht in 1990 door Jacob Koelewijn, is een veelzijdig metselbedrijf. In de beginjaren is er veel gewerkt in Oost-Duitsland. Rond de eeuwwisseling zijn ze zich gaan richten op de Nederlandse markt. Naast grote woningbouwprojecten heeft Koelewijn Metselwerk ook meegewerkt aan diverse utiliteitsbouwprojecten.

Los van ‘standaard’ metselwerk, excelleren ze ook in het traditionele metselwerk en de renovatie van monumentale panden. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder lijm- en voegwerk, evenals steigerbouw. Bovendien beschikt het bedrijf over een werkplaats voor het vervaardigen van prefab schoorstenen, volledig op maat gemaakt en naar de wens van de klant. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: Koelewijn Metselwerken.

We zijn enorm blij met deze uitbreiding in onze samenwerking!