Kooloos Zon & Huis

Kooloos Zon & Huis naast Bronssponsor nu ook Autoreclamesponsor van IJsselmeervogels!

Kooloos Zon en Huis is al langere tijd een trouwe Bronssponsor van onze club, maar sinds afgelopen zaterdag zijn ze officieel Autoreclamesponsor geworden! Het sponsorcontract werd ondertekend door Christiaan Kooloos. We zijn enorm blij met deze uitbreiding in onze samenwerking!

Kooloos Zon & Huis, gevestigd in Bunschoten, is een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar maatwerk in wooncomfort biedt. Hun specialisatie ligt in het verbeteren van buitenleefruimtes, met een assortiment dat varieert van serres, tuinkamers, veranda’s, terrasoverkappingen, tot aan garagedeuren, zonwering en rolluiken.

Ze zijn toegewijd aan het creëren van extra leefruimte voor elk seizoen, waarbij ze klantgerichte oplossingen bieden. Kooloos Zon & Huis staat bekend om hun kwaliteit, service en maatwerk, ondersteund door hun lidmaatschap van de brancheorganisatie Romazo. Bezoek hun showroom voor een uitgebreid overzicht van hun producten en mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken: Kooloos Zon & Huis.

We zijn enorm trots op deze uitbreiding in onze samenwerking!