Mijn softwareapakket - IJsselmeervogels

Mijn Softwarepakket nieuwe Bronssponsor van IJsselmeervogels!

Naast de dikke overwinning van afgelopen zaterdag, nog meer goed nieuws! Mijn Softwarepakket is sinds afgelopen zaterdag Bronssponsor van IJsselmeervogels. Het sponsorcontract werd ondertekend door Ali Lotfi. Wij zijn enorm blij met deze nieuwe samenwerking!

“Bij Mijn Softwarepakket maken we standaard software op maat voor bedrijven die willen innoveren, digitaliseren en optimaliseren. Met onze ruime ervaring in softwareontwikkeling werken wij samen met toonaangevende partners om de beste software voor jouw bedrijf te maken”, aldus Ali.

Met een persoonlijke, flexibele en toegankelijke aanpak in Mijn Softwarepakket een toonaangevende partner voor softwareontwikkeling. Meer informatie vind je op de website van Mijn softwarepakket.

Wij zijn enorm blij met deze nieuwe samenwerking!