Sponsor VVIJV: Unit 14

Unit 14 verlengt het sponsorschap bij IJsselmeervogels!

Mooi sponsornieuws! Unit 14 verlengt het sponsorschap bij IJsselmeervogels en blijft Goudsponsor. Afgelopen zaterdag zetten Peter Westerhof en Jan Hagen hun handtekeningen onder het nieuwe sponsorcontact.

Unit 14 Beveiliging, opgericht in 2001 in Bunschoten-Spakenburg, is een onafhankelijke beveiligingsorganisatie actief de regio Eemland. Ze bieden mobiele surveillance, object- en zorgbeveiliging aan een breed scala aan klanten, waaronder bedrijven en particulieren in Midden-Nederland.

Bij Unit 14 begrijpen ze dat elke cliënt unieke behoeften en verwachtingen heeft. Daarom bieden ze maatwerkoplossingen met betrouwbare beveiligers die 24/7 beschikbaar zijn. Ze investeren in gespecialiseerde trainingen voor hun medewerkers en houden zich up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen om de service en kwaliteit voortdurend te verbeteren.

Als door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende particuliere beveiligingsorganisatie, staan ze garant voor professionele beveiligingsdiensten. Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken: Unit 14 Beveiliging.

We zijn enorm blij met deze verlenging van onze samenwerking!