Wijnand’s Auto Service schenkt IJsselmeervogels €1.074,79!

Op donderdag 15 april nam Arno Zomer namens de sponsorcommissie van IJsselmeervogels een cheque in ontvangst met daarop een bedrag van €1.074,79 die door leden van IJsselmeervogels bij Wijnand’s Auto Service, met de actie Tank & Schenk bij elkaar is gespaard.

De actie Tank & Schenk is een initiatief van Wijnands, de klanten die bij ons komen tanken krijgen 1 cent per getankte liter en zij mogen de centen schenken aan een goed doel, club of (sport)vereniging.
Op de balie staat een tablet met een lijst van de instanties die deelnemen aan de actie, waarop de klanten een keuze kunnen maken wie zij willen steunen. Dit doe je nadat je hebt getankt en hebt afgerekend. Voor degene die komen tanken is het extra leuk, deze actie kost hun niets en zij krijgen zoals gewoonlijk ook nog eens hun Spakenburgse spaarpunten of FreeBees, en dat bij een A-merk kwaliteitsbrandstof!

De cheque werd overhandigd door mede-eigenaar Hillebrand Huijgen van Wijnand’s Auto Service. Hillebrand vertelt: “Dit zijn de leuke momenten van de Tank & Schenk actie, de tank klanten hebben het toch weer mooi voor elkaar gekregen om in een periode van 10 à 12 maanden zo’n mooi bedrag bijeen te sparen. Moet je, je eens indenken wat ze dan wel over een aantal jaren bijeen kunnen sparen.”

Een einddatum voor de Tank & Schenk actie is er tot op heden niet zegt Hillebrand: “Met deze actie willen wij nog vele jaren doorgaan, zodat we nog veel meer goede doelen, clubs en verenigingen kunnen blijven steunen.

Arno Zomer sprak namens de “Rooien” zijn dank uit. Dankzij Wijnand’s Auto Service met hun Tank & Schenk actie is dit mooie bedrag voor IJsselmeervogels beschikbaar. ‘’Het is een bijzondere tijd. We hopen dat een ieder in onze omgeving privé en zakelijk gezond blijft. Als club hebben we uiteraard onze vaste lasten en financiële verplichtingen en dit helpt bij het realiseren hiervan. Ik hoop van harte dat iedereen ons blijft steunen bij elke tankbeurt. Blijf dus gebruik maken van de mogelijkheid om iets te doneren aan IJsselmeervogels via een tankbeurt bij Wijnand’s Auto Service’’

Totaal is er op dit moment al ruim meer dan €10900,- bij elkaar gespaard met de Tank en Schenk actie van Wijnand’s Auto Service!